Kosten

Gesprekken duren anderhalf uur en vinden gewoonlijk aanvankelijk wekelijks en later twee- of driewekelijks plaats. Hoeveel gesprekken plaatsvinden, verschilt uiteraard van persoon tot persoon. Meestal zijn er tussen de tien en twintig gesprekken. Prijzen zijn naar draagkracht en exclusief btw.

Individuele gesprekken

Kennismakingsgesprek: Kosteloos.

Verdere gesprekken: 80 euro. 

Inkomen minder dan 3.000 bruto p/mnd: 60 euro. 

Ben je bijvoorbeeld student of werkeloos, dan zijn prijzen in overleg.

Bedrijven kunnen 'trainingen' (gesprekspakketten) inkopen voor medewerkers. Vraag naar de speciale voorwaarden en beschikbaarheid.

Groepswerk

Voor groepen die samen ergens niet uitkomen, bied ik groepswerk op locatie aan. Er is dan een gezamenlijk inventarisatiegesprek, gevolgd door individuele gesprekken met alle betrokkenen en een aantal groepssessies. Prijs is afhankelijk van groepsgrootte en de precieze behoefte.

Astrologisch consult

Bij mijn filosofische gesprekken zet ik - als ciënten daar prijs op stellen - soms astrologische kennis in. Steeds vaker bereikte mij daardoor het verzoek deze kennis ook in de vorm van specifiek astrologische consulten aan te bieden, bijvoorbeeld als verjaardagscadeau. Zo is een aparte categorie gesprekken ontstaan, de 'horoscooplezingen'. Ik zet dat woord tussen aanhalingstekens omdat ik niet zomaar uitleg 'wat er in de sterren staat', maar het belangrijk vind dat een ciënt uitgebreid zelf aan het woord komt voordat ik de astrologische archetypen laat spreken. Daarom trek ik voor deze gesprekken ook rond de 2,5 uur uit. Ik doe niet aan voorspellingen; ook in deze gesprekken draait het om zelfkennis. Gezien deze duur en de benodigde voorbereidingstijd geldt voor deze gesprekken een apart tarief: 125 euro. Voor eventuele vervolggesprekken (van anderhalf uur) hanteer ik de prijzen naar draagkracht die hierboven zijn genoemd.